NAVIGATIE

Freetime overzicht
Zoeken


  RUBRIEKEN

FAQ / Help
Wat mag niet?
WZL Wedstrijden
WZL Chat
WZL Toolbar
WZL Statistieken
WZL leden
WZL shop
E-cards

RSS

Fun-feed
Babe-feed
Stud-feed

Een groot aantal pokerrooms geven de mogelijkheid om poker te spelen op internet en geld te storten via het veilige iDeal betaalsysteem.
Overzicht » Balzak » Balzak edities » Regels KettingKlooien
Onderaan pagina
SaeKoTiC
[mod] goeroe
Sinds 10/4/2003
T: 116 R: 1506
26/6/2006 - 22:32u | Quote
Omdat de Balzak-challenge tijdens de zomervakantie nogal eens dreigt stil te vallen, gaan we deze zomer ook terug enkele keren kettingklooien afgewisseld met gewone Balzak challenges.

Aangezien kettingklooien meestal kan rekenen op heel wat deelnemers, moeten er een aantal regels komen om het ketting-klooien in goede banen te leiden!

1. We werken altijd met de grote foto's er wordt NIET geresized

2. Als je de foto gaat bewerken reserveer je hem eerst in de challenge zodat er niet twee mensen tegelijk een foto bewerken, je bewerkt ALTIJD de foto van de persoon die voor je kwam!

3. Als je een foto reserveert moet die uiterst binnen de dertig minuten bijgewerkt zijn! Dit zou voldoende moeten zijn voor een subtiele wijziging aan te brengen

4. Je mag geen twee keer na mekaar een afbeelding reserveren! Iedereen moet de kans krijgen de foto te bewerken!
Een uitzondering is dat je wel meermaals na mekaar mag reserveren als er niemand jouw foto reserveert binnen het uur na jouw inzending.

5. Als je een foto reserveert moet je dit doen in het VETGEDRUKT

6. Je mag de afbeelding pas reserveren als de persoon voor je ofwel zijn afbeelding gepost heeft, ofwel meer dan tien minuten te laat is.

7. Wijzigingen dienen altijd subtiel en degelijk afgewerkt te zijn te zijn! Nooit grote of gortige wijzigingen dus!

8. De extensie van de afbeelding blijft JPG => Niet GIF of PNG of ...

9. Bij het opslaan van de foto wordt de kwaliteit niet verlaagd, men kiest dus voor een opslagkwaliteit van 100%.

10. Als iemand een objectief motiveerbare redenering formuleert, kan hij een inzending die niet voldoet aan één van de voorstaande regels negeren! Hij baseert zijn eigen inzending dan op de laatste inzending die aan de regels voldeed!

Meer regels kunnen door de balzak-moderators worden toegevoegd! Heb je zelf regels die het kettingklooien vlotter kunnen laten verlopen, stuur mij maar een PM. Als er verder problemen zijn, stuur mij dan ook maar een PM! Shoutbox is ook oké
 
Bovenaan pagina