Balzak

• Balzak home
• Verse zak
• Archief
• Zoeken

  Challenge

• Huidige challenge
• Archief

  Overige

• Artiesten


  RUBRIEKEN

• FAQ / Help
• Wat mag niet?
• WZL Wedstrijden
• WZL Chat
• WZL Toolbar
• WZL Statistieken
• WZL leden
• WZL shop
• E-cards

RSS

• Fun-feed
• Babe-feed
• Stud-feed

Balzak-archief » Balzak#84: Et in Arcadia lego
Balzak#84: Et in Arcadia lego

door: Canary Pete


door: Klier


door: Tomas Murk


door: Lectrr


door: Vanmol


door: Aaargh


door: Klier


door: Lectrr


door: Tom


door: Tomas Murk


door: Vanmol


door: Lectrr


door: Aaargh


door: Canary Pete


door: Lectrr


door: Aaargh


door: Canary Pete


door: Aaargh


"Het Groene Goud" Klik hier voor deel 11.

door: JeXX


door: Canary Pete


door: Aaargh


door: Tomas Murk


door: Vanmol


Imagine there's no countries,
It isnt hard to do,
Nothing to kill or die for,
No religion too,
Imagine all the people living life in peace...
 
John lennon was een slimme mens obladi oblada nog aan toe.
Hoe mooi zou de wereld zijn moest de tekst van Imagine waarheid zijn..als iedereen zou samen kunnen leven zonder religie en rassenhaat.Toch een stuk mooier dan de wereld van vandaag...een wereld waarin Allochtone jongeren in frankrijk wekenlang steden in oorlogszones kunnen herschapen ,waarin het rechtsextremisme langs alle kanten oplaait..blanken neerkijken op moslims en een grote groep doorflipt van een paar simpele, slecht gemaakte tekeningetjes.
Het gaat niet goed met deze wereld..duidelijk niet.
De xenofobie laait hoog op en ergens is dat ook begrijpelijk. Westerlingen hebben jaren van onderdrukking achter de rug en hebben sinds de jaren 60 iets als vrijheid en recht op vrije meningsuiting gekregen..een kostbaar iets. Al jaren wordt er met de katholieke kerk gelachen, met God en de teensandalen van Jezus en daar wordt enkel om gegniffeld...en dan komen er een paar tekeningen over de profeet en het spreekwoordelijke kot is te klein.
De profeet wordt afgebeeld als een terrorist...toegegeven van goeie smaak getuigt het niet en het is enorm ongrappig maar de aanslagen van 11 September en 11 Maart en in Londen, gepleegd vanuit geloofsovertuiging deden dat ook niet.
Ergens is de reactie van de extremistische moslimkern ook zo grappig. Het westen schildert ons af als terroristen..laten we de straat op gaan en ambassades in brand steken, oproepen om Europeanen af te maken en gaan paraderen in Londen om te waarschuwen voor 'de echte' Holocaust...om dan achteraf zelf wat antisemitische cartoons los te laten.
Subtiele oplossing, een pacifistische rustige reactie was veel effectiever geweest dan dit haantjesgedrag van een minderheid die de hele moslimgemeenschap als boosaardig doet overkomen.
Het debat in Recht van antwoord waarin cartoonist Quirit in debat ging met een Antwerpse Imam was ook niet echt wervend voor de goodwill tegenover de Moslimcommunity. Kortgezegd zijn volgens de Imam alle cartoons die gaan over moslims kwetsend en racistisch en moet er een wet komen die het verbied nog met religie te spotten. Ik eet nog liever mijn vulpennen op met inktpatroon en al dan in een censuurstaat te gaan wonen die mij verbied kritisch of lacherig over zaken te zijn.
Christelijken, atheisten, moslims en die verrekt irritante Jehova's en dergelijke moeten gewoon leren samenleven, mekaar respecteren en niet, zoals sommigen het zouden willen hun overtuigingen opdringen aan de rest. Moest 1 of andere gek van de kanten van Aalst met veel Duvel in zijn kloten een Seaking gecharterd hebben om mee naar Mekka te vliegen, naar beneden te winchen en tegen de Kabaa te pissen, dan had ik de verhitte reacties wat beter kunnen begrijpen, over een paar tekeningetjes die als flauwe grap waren bedoeld is de hele heisa serieus overdone.
Met alles mag er gelachen worden, met religie zeker..het geloof is namelijk de grootste grap die er is.
Geloven die gebaseerd zijn op extremistische kutboeken die vrouwonvriendelijkheid, homofobie en de minderwaardigheid van anderen prediken en geen grappen of carchases bevatten daar kan ik mij onmogelijk in vinden als biseksueel meisje dat nog steeds in Michael Jackson gelooft.
Nu lijkt het misschien alsof ik mijn pijlen op de Islam en hun Koran richt, de Bijbel is even erg en de Katholieke kerk heeft eeuwen van zwijnerij en onderdrukking en stupiditeit achter de rug die nog steeds voortduurt.
De vrouw is nog steeds niks in de Kerk, homo's gaan naar de hel, miljoenen mensen hebben Aids omdat mannen die een kleed dragen in het Vaticaan prediken dat een condoom een zonde is die toch geen bescherming bied en ga zo maar door.
Natuurlijk doet de kerk ook veel goede dingen, hetzelfde kan gezegd worden van de Islamgemeenschap. De grote goedbedoelende massa wordt altijd afgerekend op de minderheid extremistische smeerlappen van de groep die spijtiggenoeg vaak teveel invloed hebben. Het grote gevaar is gewoon kortzichtigheid en Xenofobie..punt is dat we elkaar moeten respecteren en het van beide kanten moet komen..
Lennon's imagine gaan we misschien nooit halen..1 nummer blijf ik echter altijd zingen...Keep on rocking in the free world.
 
Sorry dat ik misschien wat gepikeerd overkom, maar veel daarvan heeft met mijn nieuwe auto te maken..een gloednieuwe blauwe Mini. Na exact 1 dag hebben de flitssmurfen mij al te pakken, terwijl ik hoopte dat ze dat klein geval minder makkelijk zouden kunnen opmerken..mis dus. Komt daar nog es bij dat de mini blijkbaar verkozen is tot gayauto van het jaar en iedereen nu aan de rode lichten tonglikgebaren naar me doet en je kunt begrijpen dat mijn enthousiasme wat getempert is.
Ok;ik heb daarnet wel gezegd dat ik een biseksueel kantje heb..maar das enkel voor Katerine die Star Academy gewonnen heeft. Katerine is mooi, heeft iets onschuldig maar tegelijk ook stout en spijtiggenoeg constant een valszingende albino in haar buurt die dezelfde naam draagt als een koekje. Wie weet ga ik wel eens de Eva Pauwels -toer op de dag dat katerine lid wordt van de site ikstopmetpimalsikwilendanwelnumetteen.com.On second thought.mij op de cover van Dag Allemaal zonder haar gaan outten is niks voor mij, das meer iets voor Herr Seele...pianostemmer/cartoonist/polygamist.
Ik heb slechts biseksuele neiginkjes, kleine nieuwsgierigheidjes..ik denk dat ik op mijn 22ste eindelijk mijn puberteit heb bereikt..spijtiggenoeg lijk ik vooral in de smaak te vallen bij kortharige wijven uit lesbiennecafΓ© Exodus die mannelijker overkomen dan de twee laatste venten die ik geneukt heb...samen met die mini niet echt bevorderlijk voor mijn streetcredibility.
 
Over Credibility kan Ilse De Vis meepraten. Die van haar is naar de kloten naar het schijnt.
Voor de mensen die haar niet kennen: Ilse De Vis is een presentatrice van het belspelletje toeters en dellen..een zogenaamde belspelslet .
In haar studentenjaren poseerde 'ons Ilse' zoals vader De Vis, hoofd van de school haar noemt voor den Playboy in haar blote flikker inclusief aangebrand interview dat bvb duidelmaakte dat ons Ilse niks moet weten van anale seks maar zich wel graag laat bepotelen daar..pappies kleine kinky meid.
Nu was daar op een nacht wanneer niemand tv keek toch nog Γ©en iemand op die verbeten naar tv keek..naar Ilse in haar belspel en die plots rechtsprong en uitriep... maar ik heb mij daar nog op afgejosd!!!!! Onze eenzame rukker dook in zijn Playboyarchief en snorde een oud nummer op waar Ilse in volle glorie op pronkte. inclusief oude opgedroogde zaadvlekken.
Eventjes de scanner op en voor je 'ons Ilse heeft veel haar op haar foef' kon zeggen stond ze op het net te pronken op funsites zoals Zattevrienden.be . Natuurlijk kon brave Ilse daar niet zo mee lachen en al snel zette ze haar advocaat op de zaak om de foto te laten verdwijnen.
Kortgezegd: jaren terug laat Ilse De Vis zich naakt fotograferen voor het bekendste blootblad van de benelux, jaren later krijgt ze een job in de media en is ze verontwaardigt dat die foto's opduiken en wil ze die via een advocaat laten wegnemen omdat haar credibility wordt aangetast.
Ik vraag me af om welke reden ze een groter kalf is? Het verrast zijn omdat die foto's opduiken en dan ze willen verbieden jaren nadat ze er toch moet achter gestaan hebben, of het feit dat ze uberhaupt denkt enige credibility te hebben als presentatrice van een telefoonspelletje voor zwakbegaafden die met de letters sktioeknme nog niet eens stom kieken kunnen vormen? Nee, dan gaat Joyce Vannimmen toch heel wat anders om met haar imago..die probeert er vanaf te komen.
Joyce wil af van haar stoeipoesimago en daar heeft ze een strategie voor die zo uitgekiend moet zijn dat ik ze niet echt snap.
Joyce is immers meter van de brusselse eroticabeurs..als eerste steenlegging aan de opbouw van een zediger imago kan dat tellen me dunkt. Maar daar houdt het masterplan niet op..nee hoor. Ook brengt onze favoriete Ciao bellababe (als je die andere babe noemde beledigde je dat kleine varkentje) een pikante lingerielijn op de markt en een verzameling seksspeeltjes.
Hallo,ik ben Joyce Vannimmen en ik wil geen stoeipoes meer zijn,ik wil serieus genomen worden..hihi niet op die manier he..ik bedoel dat ik niet wil dat iedereen mij als een seksbom aanziet en daarom heb ik dus een lingerielijn op de markt met kruisloze onderbroeken en seksspeeltjes zoals de trileend en minivibrator die je dus kunt kopen van mij en ik garandeer u dat het kwaliteit is want ik heb alles zelf getest............................................ EΓ©n ding is zeker, een tweedehandse dildo van Joyce Vannimmen komt bij mij niet in!
Je zal maar eens het kind van Vannimmen zijn op de eerste schooldag in het gesprekuurtje.
Mijn mama is een advocate zegt het eerste kindje glunderend, die van mij een poetsvrouw zegt het tweede, waarop het derde op verontschuldigende toon: die van mij een stoeipoes.
 
Als Joyce echt van haar imago afwil, dat ze dan doet wat iedere moderne mens doet met de zaken waar hij van af wil:  op Ebay zetten!
Daar worden wel meer lege dozen en hun toebehoren verkocht.
 
Met vriendelijke groetjes...
 
Snoezel


door: SnoezelkeE-mailadres