Balzak

• Balzak home
• Verse zak
• Archief
• Zoeken

  Challenge

• Huidige challenge
• Archief

  Overige

• Artiesten


  RUBRIEKEN

• FAQ / Help
• Wat mag niet?
• WZL Wedstrijden
• WZL Chat
• WZL Toolbar
• WZL Statistieken
• WZL leden
• WZL shop
• E-cards

RSS

• Fun-feed
• Babe-feed
• Stud-feed

Balzak-archief » Balzak#33: " Zijn totem was sambal op het scrotem "
Balzak#33: " Zijn totem was sambal op het scrotem "

door: Klier

Kakken en denken.

Om eerlijk te zijn, ik lees altijd tijdens het kakken. Lekker ontspannend en goed voor je algemene ontwikkeling. Ja, je zou zelfs kunnen zeggen dat kakken goed is voor je vocabulaire. Er zijn zelfs mensen die zo verslaafd
zijn aan het lezen tijdens de kleiles, dat het boetseren gewoonweg niet wil zonder leesvoer. Die mensen eten inderdaad tijdens de bruine daad.

Als ik mij sanitair ontspan, vind ik het wel belangrijk dat wat ik lees, te verantwoorden valt. Dat zal ik bij dezen dir ect doen. Ik lees vaak informatieve teksten zoals: de tv-gids, het krantje van de plaatselijke korfbalvereniging, de achterkant van de pot handzeep (do NOT swallow!) en de krant. Naast deze informatieve lappen tekst lees ik natuurlijk ook
ontspannende lectuur, wat erg fijn is bij klonterpoep (de zogenaamde aaaaahhhh-teksten). Voorbeelden hiervan zijn: de Donald Duck, Jan Jans en de kinderen, panorama, playboy en de story met ander roddelbladen (hier raak ik spontaan van aan de spetterpoep).
Natuurlijk kan een mens niet zonder humor alle obstakels uitwerpen en dus lees ik ook nog wat humoristische lectuur Γ  la Friedrich Nietsche. En zoals op elk Nederlands kakhok heb ik ook een lijst met interessante levensvragen op de deur hangen. Bekende levensvragen in de trant van: 'Hoe zouden stoelen er uit zien als onze knieΓ«n aan de andere kant zaten.'
Als ik dan weer zo'n lijstje heb doorgenomen en op de helft van de antwoorden ook de vragen heb aangepast, maak ik zelf altij d nog een aanvulling. Ik bedoel, tijd zat toch? Op de Hollandse riooluitlaat zit je over het algemeen droog, veilig en warm. Serieuze vragen borrelen wel eens omhoog (zou reΓ―ncarnatie nog zin hebben als het de hemel op aarde zou zijn?), maar vaker zijn het de niet serieuze vragen die de overhand nemen. Zo zie je maar dat de humor vaak ontstaat
tijdens de momenten dat de wereld om je heen door gaat, maar jij even rust neemt.

Ik vraag me serieus wel eens af of mensen met grote voeten sneller op hun teentjes zijn getrapt. En, wordt er gecontroleerd op pedofielen tussen de zwarte pieten? En wordt dan ook meteen gekeken of er geen onderbetaalde illegalen tussen lopen?
Zou Einzelganger echt bestaan hebben? En kun je daar naar op vakantie met het hele gezin? Heeft een eendagsvlieg ook maandstonden? Hoeveel mensen sterven er per jaar tijdens de sex? En, hoe ziet dit er dan uit? Werden de vuilnisbakken van Sadam gecontroleerd met een Geigerteller? Heeft het Vlaams blok affiniteit met het Hollandse blok? Is de boerenleenbank ooit opgericht door boeren, of voor boeren? Waar stond de eerste vestiging en hoe zag deze eruit? Bestaan er condooms voor anale schapensex? Wordt Willem Alexander een goede koning? En, neemt hij zichzelf wel serieus? Is Anton Geesink een sporter of een Grizzly met steekpenningen? Van hoe hoog kun je een val overleven? Is dit ooit getest? Zo ja, door wie? En wie is die klootzak die
nu al twintig minuten op de deur staat te bonzen?door: peTer


door: Lectrr


door: Vanmol


door: JeXX


door: Tom


door: Lectrr


door: Norman


door: Jimbaar


door: Lectrr


door: JeXX


door: Tom


door: Lectrr


door: Vanmol


Urbanus zong het jaren geleden al...De wereld is om zeep er gebeuren rare dingen rondom mij. Mijn mam neemt de laatste tijd de tekst aan als werkelijkheid.
De oorlog in Irak die zwaar uit de hand loopt en George Dubya die weer verkoz en is voor 4 jaar yihaa cowboypolitiek.t'Blijft een Texaan natuurlijk.
De grootse reden voor zijn overwinning is zijn grootste programmapunt, Moral values.
Dat en het feit dat Kerry op Gargamel van de smurfen lijkt.
Bush heeft dus de elections grotendeels gewonnen onder het mom van christelijke waarden.
Kortzichtig en cru samengevat: verkrachtte meisjes die zwanger blijken mogen geen abortus ondergaan volgens de publieke opinie van een grote meerderheid en flikkers mogen niet trouwen.
Land of the free,vergeef me dat ik me even verslik in de woorden. Ik denk dat er daar 1tje in het witte huis reeds druk bezig is met het speculeren op een cariere na zijn ambtstermijn.
De komende 4 jaar is het gewoon een kwestie van het fossiel dat we de Paus noemen kunstmatig in leven te houden,dat lukt toch al de laatste 7 jaar . nog 4 jaartjes volhouden en dan kan de pausmobiel van Johannes Paulus ingenomen worden door Pause George de 1ste.
Sint Dubya Bush.

Wat Mi jn mam en heel wat meer mensen ook angst aanjaagt is het moslimfundamentalisme waar sinds de moord op Theo Vangogh zoveel rond te doen is.
Sinds de moord op Theo lijkt het moslimfundamentalisme niet meer de ver van je bed show die je in het midden oosten op het journaal ziet maar ook hier plots te zijn opgedoken.
Natuurlijk is dat zever,fundamentalisme is er ongeacht welke religie altijd geweest,mensen moeten het gewoon zien en voelen voor ze het erkennen.
Ik betreur de xenofobe medemens in onze samenleving tegenwoordig. Die ziet tegenwoordig in iedere donkergekleurde mens op de bussen van de lijn een potentiele zelfmoordterrorist,ongeacht of het nu een passagier of
buschauffeur van turkse origine betreft. Het is gewoon erg triest dat door het gedrag van enkelingen hele
bevolkingsgroepen geviseerd worden en rascisme gevoed wordt.
In feite ben ik ook een rascistisch mens in hart en nieren.
Ik haat iedereen die een ander zijn mening opdringt en een ander veroordeelt op basis van geloof,voorkomen normen waarden of whatever..of het nu blank of bruin of appelblauwzeegroen betreft zulke mensen zijn kakkerlakken.
Het feit dat moslimmeisjes geen hoofddoek meer zouden mogen dragen is lachwekkend.
Stel je voor dat het een extrimiste is die het gebruikt als wurgwapen...yeah right.
Dan mogen ze de nonnekes hun kapjes ook gaan afpakken.
Het is gewoon erg triest dat door het gedrag van enkelingen hele bevolkingsgroepen geviseerd worden en rascisme gevoed wordt.
In feite ben ik ook een rascistisch mens in hart en nieren.
Ik haat iedereen die een ander zijn mening opdringt en een ander veroordeelt
op basis van geloof,voorkomen normen waarden of whatever..of het nu blank of bruin of appelblauwzeegroen betreft zulke mensen zijn kakkerlakken.
Het feit dat moslimmeisjes geen hoofddoek meer zouden mogen dragen is lachwekkend.
Stel je voor dat het een extrimiste is die het gebruikt als wurgwapen...yeah right.
Dan mogen ze de nonnekes hun kapjes ook gaan afpakken.
Natuurlijk zijn er grenzen,een hoofddoek is 1 ding,in een burka door de straten van Bavikhove lopen rondcrossen een ander. Ik kan me niet voorstellen dat de vrouw die onder dat ding schuilgaat ook gelukkig zijn of het zou moeten zijn dat ze door de kleine piepgaatjes ongegeneerd al het mooi mannenvolk kan begluren. Natuurlijk kan als tegenoffensief worden ingebracht dat dat een gebruik van de cultuur is,het gebruik van de westerse cultuur is dat de vrouw
gelijkwaardig aan de man is.
Als ik in een land als Turkije een tik tegen mijn billen krijg met een bamboestokje omdat ik gekleed in kort rokje en topje loop,dan weet ik dat ik mij wat deftiger moet gaan kleden om mij aan te passen aan de omgeving.
In Belgie draagt iedereen gewoon kleren en is iemand die zijn gezicht verbergt een potentiele gangster of terrorist.
Er kan nogal wat onder zo een burka,als moeder de 2 kinderen Six flags kan insmokkelen kan ze er vast ook wel wat kilo c4 onder verstoppen is de redenering.
Burka's versterken het onveiligheidsgevoel dus,daarom dat ze onlangs nog in Gent werden verboden.
Jammer,ik keek wel uit naar een aflevering van Flikken waarin Britt en Passmans undercover zouden moeten infiltreren in een burkavrouwenbende.
De vrouw in de moslimcultuur..dat is de indirecte reden van de moord op Van
Gogh.
De film Submission die hij samen met die somalische mevrouw met de onuitspreekbare naam ,(Arzakawi dacht ik) gemaakt heeft was een aanklacht tegen die nietige positie van de moslimvrouw in oa de koran etc.
Dat vrouwen in de moslimgemeenschap in vele gevallen(zeker niet alle) gediscrimineerd worden is een feit en een probleem.
Dat sommige mensen zich in hun diepgelovige eer gekrenkt voelen begrijpelijk.
de uitlatingen van Van Gogh waren allesbehalve subtiel,dat iemand daarom vond het recht te hebben hem af te maken onvergeeflijk. Van goghs moord was een daad van extrimisme , gepleegd door een radicale moslim.
Het probleem met radicale moslimjongeren ligt in de opvoeding. tijdens hun jeugd hebben ze 1 rolmodel..hun vader.
Naar hem kijken ze op,voor hem hebben ze ontzag.
Waar veel westerse pubers zouden willen dat hun moeder moest luisteren naar hen is het in veel allochtone gezinnen daadwerkelijk van dattum. Als je als kind je vader als de belangrijkste man ter wereld en een sterke leider thuis ziet,en je ziet dat hij in de buitenwereld niks respect
krijgt,slechte jobs moet doen en bespot wordt,dan raakt een jongere gefrustreerd.
Als je als jong kereltje erin gedramt krijgt dat vrouwen minderwaardig zijn aan mannen,moeten gehoorzamen en uiterst zedig moeten zijn,en je wordt met westerse meisjes met korte rokjes en naveltopjes en koket gedrag
geconfronteerd,dan raak je gefrustreerd,en frustratie moet je uitwerken.

Is het dan zo te verbazen dat veel allochtone jongeren zich met krapuulstreken bezighouden. Dat Westerse mei sjes lastig gevallen worden of erger omdat zo een gast
steeds ingepeperd geweest is dat het hoeren en sletten betreft die gestraft mogen worden?
Het is simpel een kwestie van het botsen van culturen,terwijl ze in principe naast elkaar zouden moeten kunnen staan.
Allochtone diehards moeten stoppen met revolteren tegen de westerse cultuur en de zaken daaraan verbonden.
Als je wilt leven in een westers land,aanvaard dan de gewoontes van de bewoners zoals ze zijn,If u can't stand the smell stay out of the kitchen.
Autochtonen moeten kappen met de rascist uit te hangen.
We leven niet in een tijd waarin gaten in kussenslopen dienen gemaakt te worden voor masker om de uitbater van een nachtwinkel aan het standbeeld van Brabo op te hangen .
Allochtonen zijn een grote bevolkingsgroep verstrengeld in de maatschappij. Een immense groep mensen waarvan de meerderheid goed is,maar waar ook extremen en smeerlapjes tussen zitten.
iedereen focust de laatste tijd in d e media op moslimfundamentalisten terwijl het probleem van white powerrascisme eveneens aanwezig is. Iedere groep heeft zijn rascisten. De situatie nu valt te vergelijken met een schoolles.
Een paar kiekens zetten de boel op stelten en heel de klas wordt daardoor nu gestraft.
Jammergenoeg draagt die volledige klas hoofddoeken.
Alloch en autochtonen zijn evenwaardige individuen.
De racist en de extrimist uithangen is zielig.
De dag dat iedereen hand in hand 'alle kleuren' van K3 op de straten loopt te zingen is nog veraf vrees ik.
Maar als iedereen net dat ietsje meer water bij zijn wijn doet en toleranter wordt zou de toekomst al heel wat rooskleuriger zijn.
Iedere mens is namelijk uniek,maar ook evenwaardig als mens,vroeg of laat moet iedereen kakken.
Het enige verschil is dat sommige mensen zachter wcpapier hebben.


Snoezelkedoor: Snoezelke


door: VanmolE-mailadres