Balzak

Balzak home
Verse zak
Archief
Zoeken

  Challenge

Huidige challenge
Archief

  Overige

Artiesten


  RUBRIEKEN

FAQ / Help
Wat mag niet?
WZL Wedstrijden
WZL Chat
WZL Toolbar
WZL Statistieken
WZL leden
WZL shop
E-cards

RSS

Fun-feed
Babe-feed
Stud-feed

Balzak-archief » Balzak#27: " Ruften in de oksel van de voorspoed "

Vrienden van Balzak,

Hier zijn we weer met een zak vol lekkers en een roe als een bamboe. In de nevelen van de tijd zal dit misschien tussen de plooien der geschiedenis vallen, maar yathzee hatsikkidee, daar zitten wij niet mee. Want denk er aan: pluizigheid is enkel goed voor konijnen, en zelfs dat wil soms stevig tegenvallen!!
 
Erwin
 
Balzak#27: " Ruften in de oksel van de voorspoed "

door: Vanmol

Het is één van de laatste mooie herfstdagen. Door het raam zie ik dat de aardmassa langzaam een schaduw over de straat werpt, die hier en daar al wat gele en bruine tinten vertoont. Door de afnemende fotonendichtheid wordt het raam langzaamaan omgetoverd tot een spiegel. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, waar blijft mijne pita? Mijn wens komt onmiddellijk tot vervulling: in de weerspiegeling zie ik de uitbater van de pitabar zoals orkaan Ivan op mijn tafel afstormen. Met de als verschil dat de Egyptenaar iets komt brengen. Aan de tafel tegenover me zie ik een jong vrouwtje tegenover haar vriend zitten. Ze is wel wat ouder dan mij maar toch best aantrekkelijk. Waarom windt het beeld waarin ze de witte looksaus van haar lippen likt mij lichtelijk op?

Mijn zicht en dagdroom worden plots onderbroken door een openzwaaiende deur. Een zonderlinge figuur met een lang donker kleed en daarboven een donkergroene vest, komt binnenwandelen, voorgegaan door een wandelstok. De man is voorzien van een volumeuze grijsachtige baard. Vreemd genoeg komt hij me erg bekend voor. Het is hem! Osama Bin Laden! Allerlei beeldfragmenten onderbreken de input van mijn netvlies: een vliegtuig dat zich als een Black & Decker in één van de WTC-torens boort, Bush die de pers toespreekt, grotten in de Afghaanse woestijn, Rob Vanoudenhoven als terrorist vermomd,.... De flash backs worden onderbroken door de koele blik van Osama, die zich recht in mijn pupillen boort. Hij wendt zijn blik af en zet zich enkele tafels verder neer.

Wanneer ik zeker weet dat hij me niet zien, neem ik in vorstelijke toestand - lichtjes bevend – mijn GSM uit mijn broekzak. Verdomme! Zo plat als Justine Henin! De jonge vrouw en haar vriend verlaten rustig het restaurant waarvan de uitbater net bezig is een ronddraaiende schapenbout met zijn scheerapparaat te bewerken. Ik sta er dus alleen voor. Als kind beeldde ik me wel eens in om op mijn eentje als een Rambo “de slechten” te verslaan. In het echte en volwassen leven heeft huidige situatie echter een heel andere uitwerking: mijn pita begint een terugreis te ondernemen. Ik neem mijn cola en spoel hem terug naar beneden. Sorry schaap, een enkel ticket, geen retour. Het feit dat ik men kots heb kunnen inhouden, geeft me zelfvertrouwen. Ik bedenk hoeveel leed en mensenlevens terreuraanslagen al gekost hebben en verzamel al mijn moed en mannelijkheid. Deze man is een etterende kanker in de wereldmaatschappij, die dringend chirurgisch verwijderd moet worden. Ik bekijk het mes waarmee ik zonet mijn pita binnengespeeld heb. Hij lijkt niet bepaald op een scalpel, maar ik laat het toch maar in mijn zak glijden. Beter iets dan niets. Gewapend met enkel een bot eetmes zal ik de meestgezochte terrorist ter wereld stoppen!... Maar eerst even naar de WC.

Een half uur later bevind ik me in de schaduw van een geparkeerde bestelwagen, onzichtbaar voor Osama. Aan de overkant van de straat is een zaaltje, waar hij naar binnen gaat. Ik besluit 2 minuten te wachten. Er gaan net nog 2 mensen naar binnen. Ik volg hen op enkele meters. Ze geven elk 5 euro aan een man die voor de binnendeur wacht houdt. Zo heeft Bin Laden dus zijn fortuin vergaard... Ik volg hun voorbeeld en ga naar binnen waar ik toeschouwer van een eigenaardig tafereel wordt: vooraan in de zaal staat een podium waarop enkele spots gericht zijn. Langs beide kanten zijn boxen geplaatst en ervoor staan een 100-tal mensen. In de zaal weergalmt een geroezemoes, dat meteen dooft wanneer de zaal in duisternis gehuld wordt. Plots weerklinkt een weerzinwekkend soort muziek door de hele zaal. Hoewel ik deze afgrijselijke klanken bezwaarlijk muziek kan noemen. Met in de ene hand zijn wandelstok en in de andere hand een microfoon, treedt Osama Bin Laden het podium op. Binnenin de wandelstok schuilt wellicht de Zwitserse dodelijkheid van een Glock pistool.

Na een applaus van de menigte begint de terrorist het publiek toe te spreken. Vreemd genoeg blijft de muziek doorspelen en houden zijn woorden toon met de muziek. Ik probeer enkele woorden op te vangen maar uiteraard versta ik er niets van. Plots lijkt het of ik het woord “marsupilami” hoor weerklinken. Zelfs gezien de omstandigheden kan ik niet nalaten er even om te lachen. Marsupilami, zoals de stripfiguur van Franquin. Of het nummer van... Op de muur naast me valt mij plots een affiche op, waarop in grote letters onder de datum van vandaag gedrukt staat: “Optreden: Vader Abraham”...door: St*rfish


door: Tom


door: Jimbaar


door: Norman


door: Klier


door: Lectrr


door: Canary Pete


Studio 100: De schandalen (deel 3)

Als je tegenwoordig reclame hoort voor een nieuwe musical mag je vrezen dat
de mannen en vrouwen van studio 100 er iets mee te maken hebben. Maar zoals elke traditie is er ooit een eerste keer geweest. De eerste keer voor Gert Verhulst en co was met de musical Sneeuwwitje. (Waarschijnlijk was dit niet echt mijn beste zin, maar u begrijpt wat ik bedoel.) De rol van Sneeuwwitje
werd gespeeld door Sanne. U kent haar en het hele kusverhaal nog wel. Zoveel jaar na de feiten ging de Mediawatchingredactie Sanne eens opzoeken om naar haar verhaal te luisteren. Zodat ze eindelijk een streep kon trekken onder het verleden. Het boeiende verhaal van een boeiende persoon in authentieke Dag Allemaal-stijl!

Sanne: "Wat een smeerlapperij!"


Na drie zelfmoordpogingen lijkt het weer de goede kant op te gaan met zangeres en gelegenheidsactrice Sanne.

Canasaricus : Sanne, je bent er door de roddelpers nogal doorgesleurd omdat je Chris Van Tongelen, die de prins speelde, niet wou zoenen. Hoe hard raakte je dat?

Sanne: Die kus op zich was nog niks, maar de hele voorgeschiedenis daar knelt nu
juist het schoentje.

Canasaricus: Dat verhaal met het schoentje was een ander sprookje, Sanne. En tussen haakjes: ik zou het ook niet zien zitten om Van Tongelen te tongen. Maar wanneer had je door dat er aan die hele musical iets mis was?

Sanne: Al van de eerste dag had ik iets in het snotje. Gert Verhulst was nog maar net binnen in de oefenzaal en het begon al. Hij zei dat hij het scenario lichtjes had aangepast.

Canasaricus: Ga vooral door.

Sanne : Hij wou een paar sleutelscenes accentueren. Zo zou de jager (die Sneeuwwitje moest doden, maar het niet over zijn hart kon krijgen omdat het meisje zo schattig was, kd) Sneeuwwitje niet doden in ruil voor een vrijpartij. Wat een smeerlapperij! Daar komen kinderen naar kijken. En als Sneeuwwitje bij
de dwergen wou blijven logeren, moest ze daar ook...

Canasaricus:... laat ook maar. Volgens je man Eric verminderde de rol van Sneeuwwitje je artistieke waarde. Wat bedoelde hij daar mee?

Sanne: Toen ik dat las, heb ik het hem meteen gevraagd. Hij wist ook niet wat hij daarmee bedoelde, maar het klonk wel intelligent.

Canasaricus: Hebt u nog tips voor families die weldra naar een Studio 100-musical gaan kijken?

Sanne: Ga naar de avondversie kijken, die is het kortst.

Canasaricus: Bedankt, Sanne!door: Canasaricus


door: Vanmol


door: Norman


door: Klier


door: Tom


door: Lectrr

Treinen, iedereen doet dit zelfstandige naamwoord wel eens. De een meer dan de ander, de ander nog meer dan die ene, maar iedereen heeft het wel eens gedaan. Zoals het nu geformuleerd wordt is het net alsof het een seksuele daad betreft. Niets is minder waar, maar toch.
Maar ik wilde dit punt graag ter sprake brengen, omdat… ik elke dag in de trein zit, ik me de een kleurenboog erger aan idiote mensen en omdat mijn onderwerpen weer op waren.

Punt één in de trein. Het treinkaartje.
Je koopt een kaartje tegen een te hoog tarief, je gaat in een te ongemakkelijke stoel/bank zitten. Je probeert de tochtende gaten in de wand te stoppen met je hand terwijl je met je andere hand de loszittende leuning vasthoudt om enig contact met de bank te behouden. Terwijl je deze daag’lijkse beslommeringen en irritaties voor lief neemt staat er iemand voor je neus die het op eens had. Wat die dan had weet niemand, maar hij had het en wij hebben het nog steeds niet. Dit gegeven dat deze man/vrouw op eens wat had geeft genoeg recht om mijn kaartje voor onbepaalde tijd af te geven. Nadat hij jouw eigendom besmeurd met een rood/zwart kleurende vloeistof kijkt deze persoon alsof je de duivel zelf bent. Want hoe graag had de persoon in het blauwe tenue jou een bon uitgeschreven. Misschien met de achterliggende gedachte dat jij ‘het’ dan ook zou hebben. Wie weet?

Punt twee in de trein. De medereizigers.
Na een vermoeiende fietstocht bereik je gelukkig droog het station, want jij was zo slim om een paraplu te gebruiken. Na een aantal luttele minuten op een tochtend perron te hebben gewacht is het altijd een heerlijk moment om door het raam de regen uit de hemel te zien vallen. Zo lekker zelfs dat je ook nog eens kunt genieten van de bijna lege coupé. Na een aantal stops zonder station, stopt de trein nu ook daadwerkelijk op een plek waar mensen instappen. Welk een subliem moment om te blijven genieten van de regen buiten en de droogte binnen. Er stappen mensen in, een mager kind, een ongeschoren aso en een veel te dikke pleegmoeder die het kookboek à la Smullers hanteert. Op zich allemaal geen probleem, alleen één ding valt op. ‘Porky’ had een paraplu voor beneden de maat 40, laat maar zeggen: standaard maat. Wat dan weer wil zeggen dat de westelijke en oostelijke kwabben het behoorlijk te voorduren hebben gehad in het vochtige klimaat. Niets is zo erg als juist zo iemand, op een dergelijk moment, in zo’n lege coupé, met haar klamme lichaam zich half over je heen wurmt om vervolgens uit te leggen dat ze van gezelligheid houdt.

Punt drie in de trein. De treintijden.
De treinen rijden niet op tijd, er is te weinig informatie over gewijzigd verkeer en het materiaal deugt niet. Iedereen heeft het wel eens geroepen, of iemand horen zeggen. Tja, wat moet je er mee. Ik ben het er wel mee eens, vooral die tijden. De spoorwegen zijn niet consequent wat betreft de tijden. Ik vind, of je rijd op tijd, of niet. Punt uit. En niet als je iets te laat je bed uit komt en je rent voor je trein dat het gevaarte precies op tijd voor je neus wegknort. Daartegenover staat in dit land dan weer tegenover dat als je ’s middags graag naar huis wil alle treinen uitvallen, niet op tijd rijden of zonder machinist zitten. ‘Dames en Heren, tot zover de treintijden, wij wensen u nog een prettige dag.’

Ach de trein wie kent hem niet. Maar voor alles is een oplossing dachten ze bij Senseo en graag neem ik dit citaat mee in het kopje ‘Oplossingen voor de trein.’

Oplossingen voor de trein punt één.
Je koopt in het vervolg geen treinkaartje, maar loopt naar de conducteur en verteld dat je nu zojuist merkte dat je jaarkaart nog thuis ligt. Elke beetje zelfrespecterende conducteur zal het op prijs stellen dat je vooraf naar hem toekomt en laat je er meer weggaan. Een tweede solutie is het meenemen van een fietsketting en aan de hand van dit materiaal uitleggen dat ijzer ook als geldig vervoersmiddel voldoet. Een beetje conducteur beantwoord dat met:’ga fietsen’. Waarop jij dan weer verteld dat dit lastig gaat zonder ketting.
De beste manier blijft het verstoppen op het toilet met vier vrienden en één kaartje onder de deur doorschuiven.

Oplossingen voor de trein punt twee.
Koop een hamster. Plet het beestje met een hamer en neem het mee in de trein. Als de het gevaarte plaats neem begin je hard te huilen en haal je het beest uit je broekzak.
Wat ook helpt is wat draadjes uit je jas laten steken en Arabisch praten. Die paranoïde blankhuidige vetkleppen zien overal terroristen in.

Oplossingen voor de trein punt drie.
Verzamel een grote groep mensen om je heen. Laat deze structureel voor de trein springen en elke trein zal consequent te laat komen.
Ik heb al aan sterke magneten lopen denken om wegrijdende treinen te stoppen, maar dan zit je nog met die deuren.

Als iedereen deze oplossingen hanteert zal alles anders worden. Dat is een ding dat wél zeker is.door: peTer


door: Norman


door: Klier


door: Tom


door: Norman


door: Klier


 
 
Deze week  de rubriek talentloze bv's die met 'hun'  stom bakkes op 'mijn' tv komen. K'ga ze niet allemaal opsommen, dit wordt een korte tekst , geen epistel. Dit is enkel mijn shitlist. The people I love to hate.

Te beginnen met Eva Pauwels natuurlijk, waar ik eigenlijk niks kan over vertellen dat nog niet gezegd is. Ze heeft geen talenten, wel een paar liter siliconen. Ze is bekend geworden door het afzuigen van DDT van 'Fc de kampioenen.'
Na haar scheiding kreeg ze aandacht door  in de boekjes haar nieuwe borsten te gaan showen.
Eerst profileert ze zich als mannenverslindster en als ze uit de
belangstelling dreigt te verdwijnen staat ze plots op de cover van Dag Allemaal zich te outen als Lesbienne. Inclusief mottig kortgeschoren kapsel alsof ze dacht dat lesbisch synoniem
staat voor manwijf, Yasmine kon er niet mee lachen.
Eva daarentegen wel want de commerciele zwijnen van kanaal 2 boden onze mediageile pot  een tvprogramma aan.: " Ciao Bella ".
Voor de mensen onder ons wiens kennis van het Italiaans zich beperkt tot pizza pepperoni en het masturberen op foto's van Monica Belluci, ' ciao bella ' betekent: 'hallo schoonheid'.
De synopsis van het programma is simpel: 2 mooie jonge blonde vrouwen maken een rondrit door Italie. Meer is de basis van het programma niet en nog verkloten ze het.

Die Joyce Vannimmen geef ik nog het voordeel van de twijfel omdat ze er nog ietwat bella-achtig uitziet. Maar dan moet je er wel rekening mee houden dat de koe uit de Jommekesboeken ook Bella heet.

Joyce Vannimmen is een schoon kind maar sommige van haar uitspraken wijzen op acute leeghoofdigheid. Zoals die uit P-magazine enkele weken terug waarin ze verklaarde enkel mannen met een penis vanaf 20 cm in haar bed te willen.
Dat Evi Hanssen verklaart niks aan een klein pietje te hebben ben ik bereid te steunen.
Natuurlijk ben je als meisje niks met een tvworstje. (Zit hij er al in?? Hoezo je bent al klaar??????)
Maar de laatste tijd is het bonton voor een vrouw in de media te gaan verklaren hoe belangrijk de lengte van het mannelijk geslacht wel is. Evi's standpunt is goed,dat van Vannimmen overdreven interresantmakerij.
Een Penis van minimum 20 cm?? Hoe komt ze erbij? 80 procent van de mannen komt nauwelijks aan die 20. En Met zo een hengst naar bed gaan doet geen deugd, het doet verrekte zeer!!!
Hoe kan Joyce Vannimmen enkel genieten van seks met zwaargeschapen mannen als het mij gewoon niet lukt? Ik zie maar 1 verklaring, Joyce Vannimmen kan na haar carriere als tvbabe nog een lucratieve loopbaan als drugkoerier beginnen, waarschijnlijk past er wel een kilo of 2 heroine in haar vagina.

Wat maakt grootte uit als de eerste 6 cm van de vagina het gevoeligst zijn? Het toppunt van fun is niet constant een penis tegen mijn baarmoeder voelen drukken dat kan ik je wel zeggen. Wat een man moet kunnen hebben en zijn om een goed minnaar te wezen is redelijk simpel.
Beginnen met een verzorgd voorkomen en properheid.
Als een man afkomt met een ding dat naar dode paling ruikt mag hij zijn broek weer aantrekken en naar de viswinkel hollen. Een meisje dat zich verzorgt verwacht van haar sekspartners het zelfde.
De daad zelf, het bevredigen van een meisje is eveneens geenszins gecompliceerd.
Het draait allemaal om de touch and feel en niet om penetratie en rammen.
Een man moet zijn handen kunnen gebruiken en strelen, zacht zijn. Kunnen kussen en likken en de juiste plekken kunnen beroeren. Laat me duidelijk zijn, een man moet geen grote penis hebben.
Hij moet kunnen beffen!

Over beffen gesproken, ik was dus bezig over Eva Pauwels.
U herinnert haar vast nog wel als de vrouw die op een dag wakker werd met het schitterende idee dat ze een pot geworden was en daarop prompt de redactie van Dag Allemaal opbelde met de gevleugelde woorden: " Moete nu eens wat weten?? "
Lesbiennes hebben nog veel te vaak het imago van manwijven, terwijl het merendeel bestaat uit gewone vrouwen en meisjes.
Ieder sexy meisje op straat kan de vrouwenliefde aangedaan zijn. Spijtiggenoeg ziet heisse Eva eruit alsof ze net uit de frontstage van een Nina Hagen concert komt, 99 luftballons nog aan toe, ich bin so geil.
Nee, Ciao Bella...Ik betwijfel of er 1 italiaanse man het naar ons Eva gemeend zou roepen.
Tenzij het een Italiaanse cliniclown zou betreffen die denkt dat hij met miss chemotherapie 2004 te doen heeft.
Ieder diertje zijn pleziertje.

Inmiddels is de relatie van Eva met haar vriendin op de klippen gelopen. Redacties van Dag allemaal en Story mogen een van de komende weken zich aan een telefoontje verwachten dat begint met: " moete nu es wat weten?? "
Ik kan me de cover zo voorstellen, Eva vindt liefdesgeluk in armen van nieuwe vriend, Lesbisch zijn was enkel een fase waar ik doormoest.
Nee, om toch maar in de belangstelling te blijven zal ons Eva nog maar eens uit de kleren gaan voor playboy, ik heb nu al compassie met de lezers die daar op gaan rukken.
Stiekem hoop ik echter op iets spectaculairders.
Een telefoontje naar de woef: " Moete nu es wat weten??"
De oplage zal verdubbeld moeten worden met zo een sensationele voorpagina. Eva Pauwels krijgt veel liefde van haar nieuwe Maltezer. Prutske beft beter dan Dominique!
Ieder diertje zijn pleziertje indeed.

Afgelopen week, 1 van de 8 herhalingen tot nu toe, keek ik naar de TMF-awards.
Een langgerekte show die bestond uit een resem geplaybackte optredens en zo af en toe eens het uitreiken van een award.
Veel herinner ik me niet van het hele gebeuren.
Tiésto leek weer zo enthousiast als een puber van 14 die borsten ziet.
Zornik won beste rock en clip dankzij een video waarin zanger Koen Buyse een kleed droeg en leek op Katja uit big brother.
Koen Wauters won beste liveact, groep en zang terwijl je je als jongere tegenwoordig makkelijker kan outen als biseksueel dan als Clouseaufan.
The Freestylers maakten sluikreclame voor bh's en in sommige huiskamers verslikten bomma's en bompa's zich in hun borrelnootjes toen ze na wat rondzappen bij het optreden van Slipknot terecht kwamen.
De ergste schok van de avond moest echter nog komen bij de aankondiging van 2 nieuwe vj's.
Als eerste kwam een klein ietwat onopvallend meisje op de planken, maar de tweede vj deed me verstijven van afgrijzen.
Freaky fucking Frank Molnar.
Wat Eva Pauwels voor de vrouwen is, is Frank Molnar bij de mannen, een grote tvslet.
Ik weet nog goed enkele jaren terug toen hij voor het eerst met zijn tronie op het kleine scherm kwam.
De ietwat stille verlegen nerd in het Big Brother gezelschap.
Als er iets misliep zat hij altijd in het complot maar zorgde hij ervoor dat hijzelf wel buiten schot bleef. Na BB kreeg hij een gamesprogramma waarin hij niet zelden de xboxgames
onbeschaamd ophemelde, dat xbox de sponsor van game power was had daar niks mee te maken naar het schijnt.
En toen kwam Freaky Frank.
Een zootje ongeregeld haalt huis tuin en keuken stunts uit genre 'het in uw bloot gat door de netels lopen'.
Klinkt verdacht als Jackass?
Ja, als een zielige ripoff dus, zo slecht maar ook zo grappig.
Zoals de fragmenten waarin Vettig Frankske met een kruis in zijn gat over straat loopt. Die waarin hij zijn kompanen de stunts laat opknappen en dat hilarisch vindt net als indertijd in BB.
Of de stukjes met de dwergman die hij steeds naar het kabouterbos terug moet brengen.
Naar het schijnt is het door die kabouterscenes onlangs tot een rasechte vechtpartij gekomen. Hanzke van Big Brother klauterde op een barkrukje en sloeg de pleuris uit Molnar die huilend ging uithuilen bij zijn beste vriend Dr pepper, een
diehardgamer die er uitziet als een contactgestoorde salami met haar op.
Misschien ben ik gewoon onredelijk en zijn deze argumenten slechts drogredenen voor 1 ding.
Ik kan Frank Molnar zijn smoel niet zien.

Wiens smoel ik eveneens niet kan zien, maar dit met gefundeerde reden is die van Minister van sociale zaken en volksgezondheid Rudy Demotte.
Het is nu niet omdat je lid bent van CD&v dat je moet willen heiliger dan de paus zijn me dunkt, zelfs al heb je het gezicht van een koorknaap.
Wat heeft Demotte mispeuterd om op snoezel's shitlist te belanden hoor ik sommigen denken. simpel.Herinnert u zich de tabakswet?
Met name het verbod op reclame voor rookwaren. Deze stomme wet was de oorsprong van de problemen met Francorchamps.
Ik ken niks van formule 1 behalve dat den duits weer aant winnen is maar
weet toch 1 ding. Francorchamps is een parcours waar de hele wereld ons voor benijd. De grandprix van Belgie was het hoogtepunt van het f1 seizoen tot Minister Demotte een verbod op tabaksreclame vorderde.
Is er 1 sigaretje minder gepaft sinds die wet? Zijn jongeren het bestaan van sigaretten vergeten nu er geen reclame meer gemaakt mag worden?? Ben je gek Rudy??
Het enige wat nog ietwat effect heeft zijn die fijne stickertjes op de verpakking.
De foto's van allerhande gezwellen zijn yuk maar het meest effectief was 1 sticker met sobere zwarte letters.
Roken vermindert de kwaliteit van het sperma en kan tot impotentie en
onvruchtbaarheid leiden.
Nog nooit zoveel mannen in mijn omgeving weten stoppen met roken. Niet door een verbod op reclame maar door een plakkerke.
Ik vraag me af hoe het in zijn werk gaat. Zit Rudy Demotte in zijn bureau, voor zich uit te staren, denkend 'Wat zou ik nu eens kunnen verbieden?'
Na het vorderen van de wet op tabaksreclame zij hij 'meneer Meurissegewijs' tegen zijn staf: 'Ik ga er nog 1 maken.'
En na wat nadenken deed hij dat dus, hij had een nieuw voorstel, een nieuw verbod: Een verbod op alcoholreclame.
Gaat er minder gedronken worden?? Heeft Eva Vermeire klasse en Frank Molnar een groot pietje?
Neen.

Een effect dat ik wel kan bedenken is het verdwijnen van zomerfestivals als TW en Pukkelpop en ga zo maar door.
Evenementen wiens voortbestaan afhangt van sponsering door bvb Biermerken als Stella en Maes etc.
Het is een feit dat alle grote muziekevenementen belangrijke fondsen trekken uit reclame van biermerken.
Ik hoop dat in geval van nood Cecémel en Fristi genoeg kunnen ophoesten om een sterke affiche te krijgen anders zou het wel eens kunnen dat de Headliner voor volgend jaar Xink wordt.
De enige rockgroep zonder schaamhaar maar gelukkig betaalbaar. Ik hoop gewoon dat Rudy Demotte vlug ziet dat hij slecht en nutteloos bezig is.
Dat hij het licht ziet en tegen de lamp loopt zoals motten horen te doen.

Jammer dat we Kevin Keyaert niet meer hebben om meneer Demotte eens aan de tand te gaan voelen. Kevin heeft er de brui aan gegeven. Finit, schluss, gedaan.
Geen vragen meer over het seksleven van Nicole en Hugo, geen herinneringen meer ophalen over Jan Leyers met pp Michiels en zoveel meer.
Kevin alias Christophe Stienlet (of whatever hoe die ook mag heten) heeft schrik gekregen.
Alle andere bvtjes op de speelplaats vinden hem niet meer lief en sluiten hem uit.
Tijdens het kijken van zijn programma's had ik er een goed gevoel bij. Bartje uit schuif af die blijkbaar de kloten aan zijn lijf heeft om de meest ongegeneerde vragen te stellen aan sommige omhooggevallen bv's.
Maar Kevin is dus niet meer uit angst van Christophe dat ze hem gene toffen meer gaan vinden.
Jammer.

Maar het laat een gat open, een gat dat nood heeft om opgevuld te worden. Iemand moet terug in de frontlinie's van het bekende vlaanderen gaan en de  meest intrigerende vragen aan het bekende volkje gaan stellen.
Vragen aan Jan Leyers hoeveel Blowjobs een meisje moet doen om de finale van idool te halen.
Aan Her Zeele waarom hij er uitziet als een wandelende Penis.
Aan Regi Pinxten of hij het niet erg vind dat Gert van Samson aan zijn ex zit en ga zo maar door.
Ik wil die taak gerust op mij nemen, iemand moet het doen.
Mij maakt het niet uit of ze mij lief of tof vinden.
De Snoeslana, de verschrikkelijke show wordt er 1tje zonder censuur, zonder beperkingen en zonder scrupules.
Ik verkleed me als groupie om in de kleedkamer van Marco Borsato te komen.
Ik ontvoer de samsonpop en eis losgeld van Gert Verhulst.
Ik verstop me in de wasmand van Bart Peeters om u te kunnen melden dat hij
zijn reet niet goed genoeg afveegt en daag Koen De Bauw uit om een matchke Vynckezetting te spelen terwijl ik pluimen in mijn haar heb bij wijze van vermomming.

Als iemand als Eva Pauwels tegenwoordig een tvprogramma kan krijgen is er zeker goeie hoop voor mij en mijn Snoeslana show.
Tot die tijd blijf ik doen wat ik nu doe.
Mijn onbeschaamde mening ventileren op mijn gemakje.
Voorlopig is mijn pen nog machtiger dan de cameralens.
Voorlopig kan ik nog mijn mening verkondigen zonder make up en in mijn ondergoed.
Voorlopig blijf ik jullie trouwe schrijvende dienares

Snoezelke.


door: Snoezelke


door: VanmolE-mailadres