Balzak

• Balzak home
• Verse zak
• Archief
• Zoeken

  Challenge

• Huidige challenge
• Archief

  Overige

• Artiesten


  RUBRIEKEN

• FAQ / Help
• Wat mag niet?
• WZL Wedstrijden
• WZL Chat
• WZL Toolbar
• WZL Statistieken
• WZL leden
• WZL shop
• E-cards

RSS

• Fun-feed
• Babe-feed
• Stud-feed

Balzak-archief » Dutroux

Vrienden van Balzak,

ik ben verheugd u voor te stellen: de Balzak nieuwe stijl. Vanaf heden zal Balzak gevarieerder Γ©n vaker verschijnen. Wij zullen ons nΓ²g meer focussen op het jonge geweld en ook de lezer zal zijn bal in het zakje kunnen doen. Ik ben ook zo fier als een eikel met een Prins Albert op onze nieuwe columniste Snoezelke waarvan je wat verder het Snoezeldagboek kan lezen. En natuurlijk zijn er als vanouds cartoons, cartoons en nog eens cartoons!

Dutroux

door: Tom


door: Klier


door: Lectrr


door: Klier


door: Tom


door: JeXX


door: Klier


door: Lectrr


door: Vanmol

In den bak
(gebaseerd op 'In de fik' van Flip Kowlier)

In den bak daar zit Dutroux
en de Marc die zit daar goe
en hij heeft de grootste moeite om daar uit te geraken
Heel de wereld kijkt naar hem
en da's niet goed voor zijn stem
en hij besloot dan maar niks te zeggen
Hoe je't ook bekijkt of beziet
echt slim was dat niet
maar je moet je er bij neerleggen
De zaal kan kussen: zijn gat
'k Geef toe da's een beetje plat
maar hoe moet ik het anders zeggen?
Marc Dutroux zit in de put
en dat vindt hij toch maar kut
Door die Jean-Marc Nihoul wordt hij gepest
en ook de flikken doen hun best
Hij zit toch echt in de penarie
't is toch wreed dat pesten op't werk, (ni?)
In den bak of in de put
hij geraakt er maar ni u(i)t
want hij is zijn sleutels ergens vergeten
Waar kunnen ze toch zijn?
Een streek van Ronny Baudewijn!
en nu voelt Marc zich in zijn gat gebeten
Marc Dutroux die is nu kwaad
de schuld van Guy's superstaat?
als hij niet spreekt zal hij het niet zeggen he
'k zeg niks, maar vraag je't mij
het is een grote smeerlapperij
maar wie ben ik nu om dat te zeggen he
Hoe je't ook beziet of bekijkt
er wordt daar heel wat afgezeikt
zo kan dat daar nog jaren duren.door: Canasaricus


door: Lectrr


door: Klier


door: JeXX


door: Klier


door: Lectrr


door: Tom


door: Klier


door: Tom


zondag
Het is vandaag exact een week geleden dat het nog eens zondag was, en een week geleden dat ik met mijn lieve mama naar die upperdareparty ben geweest.
Ik heb inmiddels kunnen ontdekken wat ze die middag daadwerkelijk gekocht had, wat in die obscure bruine zak zat.
De zak bevatte een blauwe, redelijk grote vibrator en een potje eetbaar glijmiddel met aardbeismaak, ik wil er niet echt aan denken wat ze daarmee van plan is
maar als ik mijn vader een dezer dagen nogal ongemakkelijk zie lopen , ga ik niet weten of ik lachend over de grond ga rollen of over mijn nek ga gaan of allebei tegelijk
Maar dan hoop ik dat ik eerst mijn lachbui heb voor ik over mijn nek ga want anders word de ranzigheidsfactor wel erg hoog ,en hoewel ik van tijd tot tijd eens kan genieten van wat ranzigheid moet daar ook niet in overdreven worden, een minimale portie ranzigheid af en toe is soms bevrijdend, heel de tijd grossieren in ranzigheid is meer iets voor als je begin 90 bent, half blind en doof met een spraakgebrek een loopkrukje en moeite om alleen naar de wc te gaan waardoor je gedwongen bent jezelf te behelpen met bedpannen en dergelijke tot je uiteindelijk op 1 dag niet uit je bed geraakt omdat je versleten bent van verwaarlozing door je verwende kinderen die je op je 60ste in een home gedropt hebben ( om je erfenis die volgens hen niet genoeg was om een nieuwe Ford whatever te kopen ), op te eisen, en van pure ergernis drie hartaanvallen krijgt na elkaar waarop je alleen sterft in je eigen viezigheid met je mond open als een weerzinwekkend voorbeeld van hoe ranzig ons nietige bestaan kan Ontstaan, Zijn, en Eindigen.
Als het aan mij afhangt is dat een weg waar ik liever voor pas.

Het is exact een week geleden dat het laatste familieuitje dus was, en ik heb het opnieuw aan mijn been, ditmaal voor de plechtige communie van een neefje langs vaders kant, namelijk de zoon van mijn pa's broer Frank, zijnde Jens, een gewoon ,ietwat verlegen jongetje van 12, waar ik niet echt iets interresant over kan vertellen wat ik wel spijtig vind voor hem
Ze geven na de kerkdienst een groot feest, dus dat belooft, een hele dag in familieverband, mij een hele dag ook daadwerkelijk gedragen, ik ga nooit een uitdaging uit de weg.
Ik zit in bad,o nder een dikke laag schuim, het bad is lekker warm, gevuld met etherische olieΓ«n die heerlijk geuren, ik ben dol op mijn bad, het is de plaats in huis waar ik tot rust kom ,waar ik me puur en kwetsbaar kan voelen, en aan de andere kant sterk en hoopvol, waar al mijn gedachten vervagen aan de ene kant, of tesamen stromen in sterke concrete ideen.
De badkamer is de plaats waar sommige van mijn grootste hoogtepunten hebben afgespeeld, en ook sommige van mijn grootste dieptepunten.
Ik speel wat met het badschuim, ik blaas het weg en ga even kopje onder, ik was mijn haar met herbal essences, ik doe eventjes de vrouw uit de reclame na, maar voel me snel belachelijk, een orgasme faken als je alleen bent heeft geen enkel nut, een echt uitlokken daarentegen lijkt aanlokkelijker.
Ik zet de massagestralen van het bad aan en bedenk hoe dol ik ben op dit bad, hoe blij ik ben dat mijn ouders dit nieuwe bad gekocht hadden lange tijd terug
in feite hadden ze zowat heel de badkamer vernieuwd na mijn stommiteit van vroeger, zoals die nu genoemd word, en dat was wel nodig me dunkt omdat bloedspatten wel erg moeilijk te verwijderen zijn, bloedspatten in het bad, bloedspatten op de tegelvoer, bloedspatten op de muur en op het plafond, bloed overal.
Als britney in haar videoclip ( of iemand in een film ) haar polsen oversnijd dan blijft het beperkt tot een proper rood lijntje, als ik het doe spuit het alle kanten op en moet de badkamer vernieuwd worden. Ik ben dol op deze badkamer, ik stap uit het bad en droog me af, ik kijk naar mijn naakte zelf in de spiegel en concludeer dat ik best tevreden ben met wie er terug glimlacht ,een meisje dat veel meegemaakt heeft maar toch tot zinnen gekomen is en uiteindelijk haar weg gaat vinden in de maalstroom van het leven.
Ik kleed me aan voor het communiefeest, wit ondergoed met roze hartjes op strategische plaatsen, een grijs rokje, een wit blousje en zwart stropdasje , een frans hoedje en mijn allstars.
Vlug nog wat lipgloss en mascara aandoen en de kostschoolmeisjeslook werkt
We zijn net op tijd voor de mis , en ik heb natuurlijk het geluk om net achter een pilaar te ziten, dus ik zie geen steek van de show, wat mij niet echt uitmaakt want heb die paar jaar terug zelf meegemaakt en toen vond ik de performance van de hoofdrolspelers nogal lauw, en de muziekkeuze achterhaald, er zijn betere musicals dan dit.
Ik herinner mij nog vaag mijn eigen communie, ik was een gewoon meisje waar niks erg interresant over te vertellen viel, nogal mollig, had nie echt veel hobby's maar k'was dol op eten.
In die tijd.ontbijt, brunch rond 10u20, lunch, vieruurtje, souper, diner, en achteraf nog desert of ik wilde mijn bed niet in, voor hobby's was er niet veel tijd over.
Het was de gewoonte dat je maanden op voorhand iedere week naar de mis ging en dan puzelstukjes verzamelde, je had minimum 10 stukjes nodig om je vormsel te doen.
Maar aangezien ik mijn stukjes had opgegeten tijdens de eucharistie mocht ik bijna mijn vormsel niet doen van meneer pastoor, die man kon ik echt niet af, al de jongens van de groep kregen cadeautjes zoals fietsen en skateboarden, en speelgoedgeweren, ik als enige meisje in de groep kreeg enkel op mijn kop in verband met te weinig puzzelstukjes, wat opgelost raakte toen mijn pa een nieuwe kocht voor hem ( en zo is achteraf gebleken hem dwong om die half op te eten,t'was er een van 1000stukken met twee paarden op in een alpenwei )
Die pastoor is inmiddels geen pastoor meer maar zou laatst gesignaleerd zijn in een instelling voor geestelijken die misdienaren geestig vinden. Na de voorstelling mochten we naar een feest dat bij mijn oom en tante georganiseerd werd
ik feliciteerde Jens, het communielam, met zijn verjaardag en lette niet op zijn raar gezicht dat hij trok, weet ik veel wanneer die geboren is, ik weet enkel wanneer ik
geboren ben, op 25 december, wat natuurlijk balen is omdat zo duchtig bespaard kon worden op mijn cadeaus, volgens mij hebben mijn ouders indertijd uitgerekend
welke dag het voordeligst was om te neuken, alhoewel, nee, ik ben een ongelukje,
mijn 16 jarige moeder wilde indertijd echter geen abortus plegen en er gaat geen dag voorbij zonder dat ik haar die beslissing laat beklagen.
Al het volk was al aanwezig, tante Karien was er,oom Frank en tante Els en hun dochtertje van 7 Luna ook nog, ik gaf hen handjes en Luna een knuffel.
Franks schoonfamilie was vertegenwoordigd met de broer van Els zijnde Wim en zijn vrouw Sandra en hun zoon Jonas
en zijn schoonouders zijnde Willy en Mariette
Willy zag er erg indrukwekkend uit, een veeboer van 65 die eruitzag alsof hij de hormonenspuiten voor zijn vee eerst zelf uitteste, of tenminste heel zijn veestapel zelf consumeerde.
De man was zeker 180 kilo en waggelde tijdens het euh..waggelen, ik gaf een hand en vroeg of hij ooit een puzzel had gegeten en zo ja hoeveel stukjes die bedroeg
hij bleef het antwoord schuldig.
Mijn grootvader en bomma waren ook aanwezig natuurlijk, en ik wilde net een hand geven toen ik iets in mijn kuit voelde bijten, ik slaakte een zucht en raapte de maltezer op met één hand aan zijn halsband, met de andere haalde ik mijn autosleutels uit mijn zak en hield die voor zijn neus, de hond jankte, zoals hij vorige week jankte, en ik zette hem op de grond waarop hij wegstoof.
De rest van de tijd verliep nogal slaapverwekkend zoals de meeste communiefeesten, ik vloog aan het kindergedeelte van de grote tafel wat nog maar eens bewijst dat ik met mijn 20 nog niet voor vol word aanzien, na exact 25 minuten werd weer naar mijn liefdesleven gevraagd waarop ik droog antwoorde geen vriend nodig te hebben zolang er batterijen in huis waren.
Verder werd weer veel geroddeld, waarschijnlijk over mij want ik hoorde mijn naam vallen af en toe, maar dat maakte niks uit, laat ze maar proberen mij te doorgronden.
Tijdens het eten kwam Jonas plots naast me aan tafel zitten, ik kende die kerel eigenlijk nauwelijks, ik had hem af en toe eens gezien, ik wist dat hij 19 was, en best aantrekkelijk met zijn donkerblond halflang haar en blauwe ogen, maar veel meer ook niet.
Maarja, verrast dat hij bij me kwam was ik niet, ik was dan ook het enige vrouwelijke gezelschap in de kamer jonger dan 35 met borsten.
We praten wat, en het gesprek verliep erg vlot, dat kwam mede dankzij de witte wijn die ik al binnen gehad en het feit dat ik me al tipsy begon te voelen.
Ik keek niet eens raar op toen ik zijn hand onder tafel over mijn dij naar de holte onder mijn knie voelde strelen.
Ik had een dromerige blik in mijn ogen en genoot van de strelingen, de andere kinderen waren naar het springkasteel dat buiten stond, en we praatten met elkaar, deden mee in de conversaties aan tafel hoe triviaal die ook waren, en ondertussen voelde ik vingertoppen die gretig over mijn huid gleden over tafel, ik voelde vingers naar het kruis van mijn slipje gaan,maar ik nam zijn hand weg en zei zacht ben je gek? Waarop hij antwoorde, ja , van jou
Alles ging verder zijn gang, iedereen werd nog meer dronken hoe later het werd en al snel werd het tijd voor avondeten waar ik geen trek in had want het was kaasbuffet wat tegen mijn geloof is, kaas is namelijk hoofdzakelijk melk die ze vergeef me mijn taalgebruik, laten vorten hebben, en dingen die ze laten vorten hebben, eet ik niet op.
Dus besloot ik buiten een luchtje te scheppen, ik kijk wat naar het springkasteel en plots krijg ik een duw en val voorover op de luchtmatras, achter mij staat Jonas te lachen.
Nu ja ik ga binnen in het kasteel en spring wat, hij volgt mijn voorbeeld en daar staan we dan,een jongen van 19 en een meisje van 20, te springkastelen, op en neer te wippen als twee kleuters die teveel skippyherhalingen gezien hebben, na een tijdje ploffen we in een hoek neer, niemand van binnen kan ons zien of horen
hij kust me, ik kus terug, subtiel tongkussen, aanrakingen, strelingen, tastend de drang naar bevrediging is groot, ik wil dit wel, ik ben warm en koud tegelijk
handen gaan over mijn dijen ,tussen mijn benen, ik voel hem in mijn slipje gaan en plots overvalt de banaliteit van dit alles me.
Hou ik van hem? Nee, tuurlijk niet, heeft dit nut, nee dat heeft het niet ,ben ik mezelf weer aan het verlagen, hoogstwaarschijnlijk wel maar ik heb geleerd me dat niet aan te trekken.
Proberen ervan te genieten lijkt een goed plan, proberen, proberen bevredigd te worden,wat niet lukt aangezien hij er niets van terecht brengt.
Ik voel vingers, maar niet meer dan dat, er zit geen gevoel achter, de lust in me ebt weg op de verkeerde manier, veranderd in degout omwille van het amateurisme en de onkunde waarop ik gevingerd word, weg met zachtheid en souplesse, weg met alles wat dit leuk zou moeten maken, ik probeer mijn ogen te sluiten, maar dat maakt het erger, ik kijk verveeld rond me, naar alles behalve naar hem, ik besef dat hij niet gaat stoppen en doe wat ik moet doen, en fake een orgasme dat totaal ongeinspireerd klinkt.
Ben je klaargekomen vraagt hij?
Natuurlijk niet antwoord ik, waarop hij zijn broek opendoet en knipoogt naar me, ik knipoog terug, fatsoeneer mijn rokje, sta recht,en begin terug te springen waarop hij ondersteboven valt, ik loop lachend weg en hoor hem trut roepen, je kan nooit voor iedereen goed doen he.
De avond loopt op zijn einde ik zie mensen binnen afruimen, ik wandel nog wat over de oprit, naar mijn auto,en zie filou, de stompzinnigste aller maltezers met opgeheven poot tegen mijn auto plassen.

Ik spurt naar binnen, zeg dat ik nog een boodschap snel moet doen, gris de hond zijn leiband mee en haal mijn autosleutels uit mijn zak.

Eens kijken wat de 5de versnelling geeft!door: SnoezelkeE-mailadres